ArtEZ

Sinds 2011 geef ik les aan de opleiding die ik zelf heb gevolgd: MediaMusic aan het ArtEZ conservatorium in Enschede. Ik ben er erg blij mee dat ik nog steeds deel uitmaak van, naar mijn idee, een van de beste muziekopleidingen van Nederland. MediaMusic combineert perfect het artistieke muzikantschap met het technische aspect van muziekproductie. Ik heb in de afgelopen jaren het niveau van de opleiding en studenten alleen maar zien groeien. Eerlijk gezegd, dat ligt nu een stuk hoger dan toen ik er zelf studeerde en daar ben ik trots op!

Privélessen

Ik vind het erg leuk om mijn kennis en ervaring te delen met anderen. Hoewel er de laatste jaren minder tijd voor overblijft dan ik misschien wel zou willen, lukt het nog steeds om een moment in de week vrij te houden voor een aantal privélessen. Als je interesse hebt in muzieklessen, piano en keyboards, muziekproductie, kinderen of volwassenen, het kan allemaal. Neem contact met mij op om te informeren of er ruimte is.

De meeste lessen geef ik in mijn studio in Hengelo, Overijssel. Maar de afgelopen periode hebben we gemerkt dat er ook online van alles mogelijk is. 

Workshops

Naast de lessen aan ArtEZ en mijn privélessen komen er met regelmaat andere leuke educatie projecten voorbij. Zo schreef ik een cursus keyboard spelen voor instituut Laudius en verzorg ik af en toe losse workshops.

Ik sta altijd open voor nieuwe samenwerkingen en projecten. Of het nou gaat om opnames, mixen, live of opgenomen toetsen of lessen en workshops, je kan mij bereiken via de gegevens onderaan deze pagina.

Scroll naar boven